Vi skreddersyr ditt arrangement 

i Norge og utlandet!

 

STARTSIDE          KONTAKT         HOTELLER          VÅRE KURS          EVENT          PCO    

 

   

VÅRE KURS:

Aktivitetsskredderen skreddersyr kurs for din bedrift. 

Vi tar hensyn til de mennesker som skal i gjennom prosessen, og gjennomgår de segmenter i markedet dine selgere skal jobbe mot, samt de produkter de skal selge. 

 Formålet er å bevisstgjøre arbeidstakeren i hans/hennes arbeid med forbedring av resultater, ved å sette klare mål og definisjoner for mål og resultater. 

 

Entusiasme, Handlekraft og Energi.

 

 

 

© Fotobase v/ Øyvind Leren

 

 

Salgslederen er ofte ansvarlig for mesteparten  av bedriftens inntekter. Finnes det noen stilling som er mer kritisk for virksomheten?
- Det kan ikke understrekes ofte nok hvor viktig det er å sørge for  opplæring av salgsleddet. Hvilken nytte har man av dyre annonser  kampanjer om ikke sisteleddet vet å utnytte situasjonen? Utrolig nok finnes det en rekke salgsavdelinger der kurs og  kompetansehevning er et fremmedord.

 Kurs og utdanning er den beste måten å sikre seg et profesjonelt salgsapparat, fra butikkselgere til salgsledere!

 

 

 

1. Kurs i salg/salgsutvikling, Grunnleggende kurs/videregående kurs

  Målgruppe: 

Medarbeidere med resultat eller kundeansvar, selgere, salgsledere, ekspeditører, servicemedarbeidere

 

***

2. Kurs i Service og telefonsalg

Målgruppe: 

Medarbeidere i callsenter, kundesupport, help-desk, servicemedarbeidere

 

***

3. Kurs i Personlig Produktivitet og Målrettet resultatforbedring

Målgruppe: 

Alle som ønsker å lære et verktøy til bruk i personlig fremgang. For deg som ønsker å forbedre dine personlige egenskaper, og forbedre dine resultater private eller i jobbsammenheng. Kurset tilpasses din bedrift, for dine medarbeidere.

 

***

4. Kurs i service og Kundebehandling

 

***

5. Kurs i Profesjonell kundebehandling i praksis

- et matnyttig og inspirerende kurs for deg som arbeider med kunder

Et aktuelt og motiverende kurs for deg som er virksomhetens viktigste ressurs ut mot kunden. Vår foredragsholder vil sette deg, ditt arbeid og dine utfordringer i fokus. Du vil få nyttige råd, innspill og ikke minst ny giv.

 

***

6. Kurs i Intervjuteknikk

Målgruppe: 

Et kurs for deg som jobber med personal og rekruttering eller ofte sitter i intervjusammenheng ved ansettelser i bedriften.

 

***

7. Kurs i Stressmestring og avspenningsteknikker

  Målgruppe: 

Alle som ønsker å lære mer om hvordan håndtere stress i hverdagen til bruk i  personlig fremgang. For deg som ønsker å forbedre dine personlige egenskaper, og forbedre dine resultater private eller i jobbsammenheng. Kurset tilpasses din bedrift, for dine medarbeidere. Stressmestringsteknikker, pust og avspenningsteknikker. Kurset anbefales brukt i sammenheng med andre kurs/seminar som bedriften avholder. Ved samlinger og kick-off gi inspirasjon og motivasjon til å håndtere en stresset hverdag. Få mer ut av dagen.  Ta tilbake tiden. Lære teknikker for  å takle ”tidsklemma”

 

***

8. Latterkurs

Et latterkurs er en perfekt start på et sosialt arrangement! Det være seg årsfest, julebord, sommerfest, kick-off el. Mange er litt nervøse i begynnelsen, det er ikke lett å vite hva man skal snakke om og praten går ofte litt tregt.

Med et innslag som dette vil deltakerne fort bli bedre kjent, usikkerheten vil forsvinne, humøret vil stige og latteren vil spre seg. Det er helt utrolig å se forskjellen etter et slikt innslag, da går praten av seg selv, humøret er høyt og latteren sitter løst. Et latterkurs er kanskje en av de beste investeringene man kan gjøre hvis man ønsker et vellykket arrangement. 

***

9. Kombinert Latter- og motivasjonskurs:

Dette minikurset vil på mange måter gi deltakerne en gledesfylt opplevelse. Vi gjennomgår mange praktiske øvelser, som vil gi deltakerne et pusterom i hverdagen og stoff til ettertanke.

Det venter deltakerne tre herlige timer med motivasjon, overskudd og latter. Tre lærerike og positive timer, der trivselen kommer i fokus og latteren sitter løst.